It's the order from above.

“And tell the believing women to reduce [some] of their vision and guard their private parts and not expose their adornment except that which [necessarily] appears thereof and to wrap [a portion of] their headcovers over their chests and not expose their adornment [i.e., beauty] except to their mahrams…” -QS, An-Nur: 31

Face comfort and Soft awning. Like no others.

When you are on the rush to cover aurah.

CARDISCARF

Be fast or be last. You choose.

Instant

Boost your coverage. Boost your confidence.

Khimar

Scarf inner & handsox by MILLIO.

inner

What do they said?

Play Video

Featured Products

What’s happening…
Sempat lagi nak jadi yang bertuah bulan ni, nak tahu lebih details? Komen sekarang!

Sempat lagi nak jadi yang bertuah bulan ni, nak tahu lebih details? Komen sekarang!

55 mins ago
View on Instagram |
1/25
Bila tengok dari belakang nampak macam pakai shawls kan? Cantik sangat walaupun sebenarnya koleksi Layla ni instant je! (Sarung terus siap tau ๐Ÿ˜)

Bila tengok dari belakang nampak macam pakai shawls kan? Cantik sangat walaupun sebenarnya koleksi Layla ni instant je! (Sarung terus siap tau ๐Ÿ˜)

8 hours ago
View on Instagram |
2/25
Bila dah ada SpeedyHud ni, penuh almari jelah kita borong kan! Siapa nak koleksi SpeedyHud yang lagi stylist komen NAKKKK!

Nanti SHE share macam mana nak dapat discount ๐Ÿฅฐ

Bila dah ada SpeedyHud ni, penuh almari jelah kita borong kan! Siapa nak koleksi SpeedyHud yang lagi stylist komen NAKKKK!

Nanti SHE share macam mana nak dapat discount ๐Ÿฅฐ

1 day ago
View on Instagram |
3/25
Assalamualaikum selamat berhujung minggu semua ๐Ÿค

Assalamualaikum selamat berhujung minggu semua ๐Ÿค

1 day ago
View on Instagram |
4/25
Panggilan untuk peminat Laylaaaaa!

SHE dah release warna baru dekat website, siapa nak catalog semua warna komen DM ๐Ÿฅฐ

Panggilan untuk peminat Laylaaaaa!

SHE dah release warna baru dekat website, siapa nak catalog semua warna komen DM ๐Ÿฅฐ

2 days ago
View on Instagram |
5/25
Ingat lagi tak giveaway she nak bagi hujung bulan ni? Cepat komen, mana tahu esok lusa dapat bagi SpeedyHud dengan mak FREE โค๏ธ

Ingat lagi tak giveaway she nak bagi hujung bulan ni? Cepat komen, mana tahu esok lusa dapat bagi SpeedyHud dengan mak FREE โค๏ธ

5 days ago
View on Instagram |
6/25
SpeedyHud with Jeans? Onz kannnn, siap laju je bila dah ada SpeedyHud ni. Cepat cepat grab tau, warna dah banyak tapi stock makin kurang tu ๐Ÿคช

SpeedyHud with Jeans? Onz kannnn, siap laju je bila dah ada SpeedyHud ni. Cepat cepat grab tau, warna dah banyak tapi stock makin kurang tu ๐Ÿคช

5 days ago
View on Instagram |
7/25
Apa yang korang suka tengok kalau dekat muzium ni? Anak anak mesti cari ๐Ÿฆ• ๐Ÿฆ– kan?โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Betul ke ๐Ÿ˜‚

Apa yang korang suka tengok kalau dekat muzium ni? Anak anak mesti cari ๐Ÿฆ• ๐Ÿฆ– kan?โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Betul ke ๐Ÿ˜‚

5 days ago
View on Instagram |
8/25
Selawat dan Salam ke atas Junjungan Besar Nabi Muhammad s.a.w.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
ุงูŽู„ู„ู‡ูู…ู‘ูŽ ุตูŽู„ูู‘ ุนูŽู„ูŽู‰ ุณูŽูŠูู‘ุฏูู†ูŽุง ู…ูุญูŽู…ู‘ูŽุฏู ูˆูŽุนูŽู„ูŽู‰ ุขู„ู ุณูŽูŠูู‘ุฏูู†ูŽุง ู…ูุญูŽู…ู‘ูŽุฏูโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Marilah kita memupuk rasa cinta kita kepada Nabi Muhammad s.a.w dengan menerapkan sifat-sifat mulia dan kepimpinan Nabi Muhammad s.a.w di dalam kehidupan seharian kita. โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Jadilah insan yang sentiasa menyebarkan kebaikan dan kasih sayang kepada masyarakat demi keamanan, kemakmuran dan kemajuan negara ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ. โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ€œSebaik-baik manusia adalah yang paling bermanfaat kepada manusia lain.โ€ (Hadith Riwayat Thabrani dan Daruquthni)

Selawat dan Salam ke atas Junjungan Besar Nabi Muhammad s.a.w.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
ุงูŽู„ู„ู‡ูู…ู‘ูŽ ุตูŽู„ูู‘ ุนูŽู„ูŽู‰ ุณูŽูŠูู‘ุฏูู†ูŽุง ู…ูุญูŽู…ู‘ูŽุฏู ูˆูŽุนูŽู„ูŽู‰ ุขู„ู ุณูŽูŠูู‘ุฏูู†ูŽุง ู…ูุญูŽู…ู‘ูŽุฏูโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Marilah kita memupuk rasa cinta kita kepada Nabi Muhammad s.a.w dengan menerapkan sifat-sifat mulia dan kepimpinan Nabi Muhammad s.a.w di dalam kehidupan seharian kita. โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Jadilah insan yang sentiasa menyebarkan kebaikan dan kasih sayang kepada masyarakat demi keamanan, kemakmuran dan kemajuan negara ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ. โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ€œSebaik-baik manusia adalah yang paling bermanfaat kepada manusia lain.โ€ (Hadith Riwayat Thabrani dan Daruquthni)

6 days ago
View on Instagram |
9/25
Whatโ€™s your fav book? ๐Ÿ“• Ada yang kaki baca novel lagi ke sekarang ni?

Whatโ€™s your fav book? ๐Ÿ“• Ada yang kaki baca novel lagi ke sekarang ni?

6 days ago
View on Instagram |
10/25
Ada yang grab warna ni ke? Cantikkkk kan semua warna baru yang SHE release. Rambang mata nak pilih!

Ada yang grab warna ni ke? Cantikkkk kan semua warna baru yang SHE release. Rambang mata nak pilih!

7 days ago
View on Instagram |
11/25
Siapa sini dah pergi staycation dekat KL/Selangor? Suggest sikit tempat best nak pergi ๐Ÿ˜

Siapa sini dah pergi staycation dekat KL/Selangor? Suggest sikit tempat best nak pergi ๐Ÿ˜

1 week ago
View on Instagram |
12/25
Ada yang ambik extra cuti ke hari ni? Kebanyakan koleksi SHE semua ready to wear, mudah sangat bila nak keluar!

Ada yang ambik extra cuti ke hari ni? Kebanyakan koleksi SHE semua ready to wear, mudah sangat bila nak keluar!

1 week ago
View on Instagram |
13/25
Sebelum ni kita selalu mengโ€™aminโ€™kan doa begini, โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ€œAmin Ya Rabbal Al-Amin.โ€โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Jadi cara yang lebih baik untuk kita amalkan bersama-sama adalah,โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ€œAmin Ya Allah Ya Mujibโ€.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Sebab maksud Mujib ni ialah memakbulkan. Kita bersungguh-sungguh nak Allah makbulkan doa kita ni, jadi sebut dengan penuh yakin Ya Mujib.

Sebelum ni kita selalu mengโ€™aminโ€™kan doa begini, โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ€œAmin Ya Rabbal Al-Amin.โ€โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Jadi cara yang lebih baik untuk kita amalkan bersama-sama adalah,โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ€œAmin Ya Allah Ya Mujibโ€.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Sebab maksud Mujib ni ialah memakbulkan. Kita bersungguh-sungguh nak Allah makbulkan doa kita ni, jadi sebut dengan penuh yakin Ya Mujib.

1 week ago
View on Instagram |
14/25
Siapa pergi jogging petang ni kita geng!

Siapa pergi jogging petang ni kita geng!

1 week ago
View on Instagram |
15/25
Nude variations gonna be your fav right? Siapa suka warna macam ni ๐Ÿ˜

Nude variations gonna be your fav right? Siapa suka warna macam ni ๐Ÿ˜

1 week ago
View on Instagram |
16/25
TIADA LAGI ALASAN OTW SEBAB SIAP LAMBAT!โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โšก Tudung attach with cardigan โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โšก Awning yang sangat soft dan senang terbentuk โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โšก Sesuai untuk kegunaan harianโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โšก Loose cutting (Kimono Style) โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โšก Pocket di sebelah with gather design โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โšก Tak perlu iron, korang rendam je terus jemur, NAK PAKAI SARUNG JE!โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โšก attach with finger loop dan snap button yang lebih menjaga aurat

TIADA LAGI ALASAN OTW SEBAB SIAP LAMBAT!โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โšก Tudung attach with cardigan โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โšก Awning yang sangat soft dan senang terbentuk โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โšก Sesuai untuk kegunaan harianโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โšก Loose cutting (Kimono Style) โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โšก Pocket di sebelah with gather design โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โšก Tak perlu iron, korang rendam je terus jemur, NAK PAKAI SARUNG JE!โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โšก attach with finger loop dan snap button yang lebih menjaga aurat

1 week ago
View on Instagram |
17/25
โ€œYa Allah, TAMBAHKANLAH bagiku rezeki yang banyak lagi halal, iman yang benar, ilmu yang bermanfaat, kesihatan yang baik, kecerdikan yang tinggi, hati yang bersih dan kejayaan yang besar.โ€โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
 ๐Ÿค

โ€œYa Allah, TAMBAHKANLAH bagiku rezeki yang banyak lagi halal, iman yang benar, ilmu yang bermanfaat, kesihatan yang baik, kecerdikan yang tinggi, hati yang bersih dan kejayaan yang besar.โ€โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿค

2 weeks ago
View on Instagram |
18/25
Both color gonna be your add to cart list, siapa nak warna comel ni?

Both color gonna be your add to cart list, siapa nak warna comel ni?

2 weeks ago
View on Instagram |
19/25
Tengah lunch ke tu? Makan apa je hari ๐Ÿ˜‹

Tengah lunch ke tu? Makan apa je hari ๐Ÿ˜‹

2 weeks ago
View on Instagram |
20/25
New color coming soon, pukul berapa nak SHE release esok?

New color coming soon, pukul berapa nak SHE release esok?

2 weeks ago
View on Instagram |
21/25
Guess what collection is this? Comment below! โค๏ธ

Guess what collection is this? Comment below! โค๏ธ

2 weeks ago
View on Instagram |
22/25
SpeedyHud korang warna apa? Boleh mix and match dengan speedy pants ni mesti lagi nampak comel kan ๐Ÿ˜

SpeedyHud korang warna apa? Boleh mix and match dengan speedy pants ni mesti lagi nampak comel kan ๐Ÿ˜

2 weeks ago
View on Instagram |
23/25
Nampak macam shawls kan? Siapa nak tengok video tudung ni bagi โค๏ธ banyak banyak!

Nampak macam shawls kan? Siapa nak tengok video tudung ni bagi โค๏ธ banyak banyak!

2 weeks ago
View on Instagram |
24/25
Semi-instant dengan pelbagai gaya โค๏ธ

Siapa boleh buat lebih dari 4 gaya dengan koleksi ni? Comment now for more details!

Semi-instant dengan pelbagai gaya โค๏ธ

Siapa boleh buat lebih dari 4 gaya dengan koleksi ni? Comment now for more details!

2 weeks ago
View on Instagram |
25/25

Worldwide delivery.

shop

3 times a week delivery

7 days return.

100% Secure payment.

  • No products in the cart.